Rocky road. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Rocky road.

IMG_0262

Ikväll bakad jag och Esther julgodiset “Rocky Road” och dem blev super goda! Tror faktiskt ingen kan misslyckas med att göra dessa. Jag är inte så bra i köket egentligen men dem är super lätta att göra 😉 Ska dock inte äta dem ikväll utan spara tills imorgonkväll då familjen ska klä granen och se på sunes jul, så mysigt! 

Men här har ni receptet ifall ni vill göra dessa någon gång. 

Ni behöver: 

600 g mörk choklad. (Vi blandade med ljus choklad också) 

1 näve marschemellows. 

1 dl skalade pistagenötter. 

2 påsar dumle. 

Gör såhär: 

Ni smälter chokladen i ett vattenbad. När det är klart häller ni resten av ingerdienserna i skålen, blandar ihop allt och sedan häller ni i det i en form där ni lagt bakplåtspapper ( här kan ni hälla på lite marschemellows på toppen). Sedan ska detta kallna i kylen och sedan är det bara att skära upp och servera! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats