Imorgon är det julafton! | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Imorgon är det julafton!

Wehoo, imorgon är dagen vi alla längtat efter äntligen här! Det ska bli så himla mysigt. Ska även få träffa min man senare på kvällen och byta julklappar, hur underbart är inte det? Julen kommer nog inte kunna bli bättre iår! 

Ikväll har familjen och jag ätit en god middag, klätt granen, ätit lite paradis och rocky road samt kollat och spelat bingo på uppesittarkvällen! Dock vann vi inget såklart.. 

Kanske borde köra någon typ av årsresumè? Sitter och kollar på lite gamla bilder nu faktikst men det får bli lite senare i veckaan isånnafall! 😉 Kan iallafall säga att detta år har varit bland det bästa i mitt liv. <3 

IMG_4496

PUSS och ha en super bra julafton!! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats