Juldagen. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Juldagen.

0f28aa466cef11e3abec12bdd0055c6d_8

Hejhej alla! Hoppas ni hade en underbar julafton! Min var fantastisk. Får se om jag visar er mina julklappar men blev iallafall super nöjd med allt jag fick! Fick två helt underbara julklappar av min man, åh. Är så lycklig för alla jag har runt omkring mig i mitt liv <3 Anyway, idag har jag inte gjort så mycket, började dagen med att vakna upp bredvid Victor och sen åt vi en liten mysig julfrukost. Har även tagit en liten fika här hemma med Farmor för hon åker snart hem igen. (Vi har så himla mycket julgodis här hemma så vet inte vad jag ska ta mig till!!) Fick ett nytt the sims 3 igår så tror jag ska spela lite nu… hihi, hoppas ni får en bra dag! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats