Mellandagsrea och skräckis. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Mellandagsrea och skräckis.

Hejsan!
Hur mås det? Jag mår helt okej, är lite förkyld och har fått en sån jäkla huvudvärk på kvällarna de senare dagarna… Konstigt.
Idag har jag varit i stan en stund, handlade lite på både rean och orean. Ska in imorgon igen för att kika på en jacka kag lagt undan, har kollat på den ganska länge men får se om jag köper den ändå..
Dagen har iallafall varit bra! Och kvällen blir nog också bra. Villiam och Matilda är på väg hem till mi för att se en Skräckis, tror det blir insidious 2. Har någon sett den? Den lär ju vara sjuuuukt läskig!
image
En liten egopic från julafton.
Lägger upp ett inlägg lite senare vad jag fick med mig hem idag! Pussar. ❤️

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats