En jävla hets. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

En jävla hets.

Imorgon ska jag hålla ett tal om hur mycket modellbilder påverkar oss och tänkte att jag kunde skriva av mig lite här också.

Många unga tjejer får sån grov komplex för sin kropp efter allt vi ser på olika sociala medier (även jag). Just nu är det en stor hets kring träning och äta nyttigt. Visst, det är bra att träna men inte FÖR mycket. Speciellt inte i vår ålder.  

Jag tycker alla dessa bilder på nyttig mat och träning har blivit för stort. Alla vi lever olika liv, alla mår inte bra av att träna varje dag och då ska hen inte behöva göra det. Det är så grymt viktigt att man förstör att man är fin precis osm man är. Alla har olika kroppsbyggnader och alla lever helt olika liv. Man klarar sig igenom livet utan att vara pinnsmal eller hur fit som helst! 

Så tänk på det, må bra av det ni har och njut av livet. Vi lever bara en gång.  

IMG_0793.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats