Inspiration till att göra veckodagarna lite bättre. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Inspiration till att göra veckodagarna lite bättre.

Jag tänkte på det nu uppe i söndagsångesten att det finns småsaker som gör vardagen så mycket bättre! Jag älskar ju kläder och att shoppa och jag var i stan en sväng i fredags och fick med mig lite saker hem. Imorgon tänkte jag ha på mig ett par nya byxor jag köpt och helt plötsligt så känns det på något sätt inte lika jobbigt att gå till skolan. Dels för att jag lixom vill visa upp mina nya kläder! Hur töntigt det än låter så är det sant, hehe. Men det måste ju såklart inte vara nya kläder, utan småsaker som kanske traffa en kompis och ta en fika på en uteservering.

Jag och Victor planerar att gå till selma city-spa någon veckodag framöver! Det är ju ultimata vardagslyxen 😉 Men gör vardagen till den bästa tycker jag, så blir inte skolan så jobbig att gå till. OCH snart är det dessutom sommarlov, så håll ut! 

IMG_0773.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats