New cray pants | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

New cray pants

imageimage

Idag hade jag på mig mina nya fina byxor ifrån Zara. 

Hej på er! Vad varmt det var idag, super härligt! Jag började min dag med att gå på ett litet möte, det gick bra! Efter det köpte jag med mig en smoothie och gick till skolan, Blev positivt överraskad av mitt betyg jag fick på mitt NP tal! Efter skolan tränade jag med Esther och nu ska jag snart gå ner till Victor och mysa. 

Imorgon har jag NP på förmiddagen och sen får jag sluta, så ska möta upp mamsen lite senare i stan och shoppa lite tror jag. Ska b.la byta min bikinitopp till en annan modell. Men sen är det bara onsdagen kvar och sen har vi ju långhelg! Lovely 😀 Jag och Victor ska fira valborg hemma hos en killkompis, vi ska börja kvällen med att grilla och sen får vi se vart vi tar vägen! 

Ha en bra måndagskväll, kram! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats