En dag på Liseberg! | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

En dag på Liseberg!

image

Igår var vi på ett regningt Liseberg! Det regnade lite smått hela tiden och ibland kom det några stora regnskurer. Men det var kul ändå! Jag övervann min rädsla för kanonen, åkte den för första gången igår och den var faktiskt rolig! Jag är lite rädd för höjder när det gäller attraktioner och när det går liiite för fort ibland. 

Imorgon är det dags att gå till gymmet, har inte tränat på typ 3 veckor och har bara ätit choklad under dessa veckor typ, haha. Men, du lever ju bara en gång och måste få njuta lite av det goda, right? 😉

Min helg har varit super bra, vi är hemma i Stockholm igen och jag ska snart se en film. Är avis på alla som varit på Bråvalla! HAr hört att det var otroligt bra men det blir Tomorrowland för mig nästa år. KRAMIS! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats