Smile. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Smile.

image

Godmorgon! 

I lördags var jag på en kompis 18-års fest, det var sjukt kul! Jag hade på mig det ni ser på bilden. Kappan är ifrån en butik på Kretan.

Igår låg jag och Victor och försökte se på The Amazing spider-man 2 men den buffrade heeeeeela tiden så vi gav upp. Jag börjar 14.10 idag så jag vet egentligen inte varför jag är vaken än, somnade rätt tidigt igår så det är nog därför 😉 Vill verkligen se VMA’s som var inatt, någon som vet om det kommer någon repris? 

Min vecka består av jobb måndag,tisdag och onsdag sedan lite shopping och en sleepover med tjejerna på lördag! Cozyyyy. 

Hoppas ni får en bra vecka! Smile, life´s beautiful. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats