Söndagsmys | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Söndagsmys

PicMonkey Collage

Imorgon börjar en n vecka så jag laddar upp med lite söndagsmys ikväll! Har bakat chocolate chip cookies, tänt massa ljus och bäddat ner mig i sängen i väntan på att Victor ska komma hit. Vi ska se The fault in our stars och sen ska vi sjääälvklart se Big Brother premiären! Jag är såååå taggad! 😀 Älskar älskar höstens tv program. Idol, Big Brother och Paradise Hotel. 

Hur ser er vecka ut? Jag jobbar inte imorgon, vilket jag egentligen skulle men måste med på en lägenhetsvisning (för er som inte vet så ska vi flytta) så bytte ut mitt måndagsskift till torsdag istället. Så på mitt veckoschema står det jobb jobb och jobb sen lite träning och umgås så mycket jag kan med mina nära och kära! Hoppas ni får en grym vecka, va positivia och kör på! Kram. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats