Byxdress. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Byxdress.

PicMonkey Collage

Men alltså hur kallt är det inte?? Fryser ihjäl när jag är utomhus, dags att ta fram vinterkläder typ. 

Iallafall, hejsan! Jag har en håltimme på ca 3 timmar just nu så jag stack hem en stund pch passar på att blogga lite. Jag kunde inte blogga igår då det var något fel med att ladda upp bilder från mobilen osv. Men jag och Queennie hade en super mysig middag på vappe, vi planerade lite saker och pratade om gamla minnen! 

Igår köpte jag en super mysig grå lång kofta från Cubus och byxdressen som jag har på mig idag från Gina Tricot! Har aldrig ägt en byxdress så detta blir min första och jag gillar den! 

Ikväll blir det nog fredagsmys med älski pälski, funderar på att laga kcklingtacos till oss då jag sett att Andrea Hedenstedt skrivit om det i sin blogg! Verkar riktigt gott. Ha en bra dag så hörs vi nog lite senare, kramis! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats