Förhållande - partners hobby/dröm. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Förhållande – partners hobby/dröm.

large-1

Jag tycker det är väldigt viktigt i ett förhållande att man låter varandra ha sin egentid och göra vad man vill. Tillexempel att jag ägnar mig åt dansen, kolla serier eller blogga och Victor får göra sitt. Det är jätteviktigt för mig att man inte sätter gränser för sin partner gällande hobby. 

Har sin partner en dröm att gå en utbildning eller vad som helst i en annan stad så tycker jag att man ska låta den åka dit och förverkliga sin dröm/plan. Det skulle inte jag vilja stoppa. Självklart är det jättejobbigt att inte bo i samma stad eller land. Men det kan man kanske kompromissa med att hänga med några månader eller så. Man kommer på en egen plan som funkar för just vårat förhållande. 

Tänk på det, ge varandra andrum. Låt din partner få ha en dröm och ge den en chans att få uppfylla den. <3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats