Thai++ | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Thai++

image

Just nu sitter jag och äter lite thai framför OTH. Har legat och halvsovit i soffan hela dagen så det var väldigt skönt att få komma ut och gå lite och få frisk luft! Jag ska snart sätta på “The heat” som jag och mamsi ska se. Har någon sett den? Sandra Bullock är ju med och henne gillar jag väldigt mycket! 

Imorgon har jag en ganska fullspäckad dag. Ska försöka övningsköra på förmiddagen, nageltid på eftermiddagen och sen ska jag mötta upp Hannah hemma hos mig för lite drinkar och musik samtidigt som vi gör oss iordning inför rosabandetgalan! Tror vi ska köpa hem indiskt till middag med, mums! 

Bloggar så fort jag har tid imorgon, kram på er! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats