Man kan aldrig få för mycket pussar. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Man kan aldrig få för mycket pussar.

image40

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra. Har haft en enorm huvudvärk tidigare idag men tog en ipren och det hjälpte faktiskt. Inte ofta det hjälper när jag har sån grov huvudvärk så det var skönt! 🙂 

Jag och V fick i julklapp  av hans mamma att gå och bowla och sen bli bjudna på middag så det har vi gjort idag! Super mysigt. Söndagsångesten har inte hunnit komma än eftersom vi gjort saker idag, bra grej ju! Att göra roliga saker på söndagar så man inte tänker på söndagsångesten 😉 Men den börjar sakta men säkert komma nu när jag ligger här i soffan och kollar på Geordie Shore. Jag ska göra roliga saker i veckan så jag är ändå taggad! Det är väl mest skolan som tar fram min söndagsångest, hehe. 

Ha en mysig kväll, puss! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats