Vappe. | Johanna S.H

Johanna S.H

Annons

Vappe.

image44

Efter en dag på stan satte jag och Majsan oss på Vapiano i skrapan för en god middag. Jag tog min favorit ”pomodoro mozarella” Så hiiiiimla god! Love <3 

Nu ska jag gå och ta en kvällsfika med Lovisa & Esther, kram! 

Kommentarer

Kommentera

  1. Aschmanda

    ser gott ut !
     
     
    Glöm inte att vara med i min Veckans Blogg tävling ”Blog of the Week”. Vinnaren få en länk och få synas i min vänstermeny i en vecka! Kram <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats